Close
“Planificació de futur, aspectes legals” amb Albert Rodríguez

XERRADA. “Planificació de futur, aspectes legals” amb Albert Rodríguez

L’objectiu d’aquesta xerrada és explicar com es pot protegir o donar suport des del punt de vista legal a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, tot i que també és aplicable a altres col·lectius.

Es tractaran diversos temes partint del marc legal en que ens trobem: la figura de l’assistència, el procediment de modificació de capacitat (en què consisteix i les seves fases), com fer el testament, així com l’exercici de tutela i altres figures de protecció i el seu control. S’exposarà també què son les entitats tutelars i com funcionem.

Albert Rodríguez és llicenciat en Dret i postgraduat en fiscalitat. Fa 10 anys que treballa a Som-Fundació, on a banda de la funció pròpia d’advocat és adjunt a la gerència de l’entitat. També ha estat membre com a vocal de tutela de l’AEES DINCAT des del 2010 al 2016, i és membre del Foro de Juristas de l’Asociación Española de Fundaciones Tutelares.

Dia: Dissabte 10/06/17
Hora: De 11.30h a 13:00h
Lloc: SOM-FUNDACIÓ C/Sant Fructuós, 12, baixos, Barcelona. Entrada lliure i gratuïta.“Planificació de futur, aspectes legals” amb Albert Rodríguez

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.