Close
El dia a dia d’una dona amb la Síndrome d’Asperger

Xerrada. El dia a dia d’una dona amb la Síndrome d’Asperger

La Raquel Montllor és professora d’anglès, educadora social, psicopedagoga i té un màster en educació especial. Compta amb més de 10 anys d’experiència en el sector educatiu.

També té autisme, diagnosticat als 40 anys.

L’objectiu d’aquesta xerrada és una visió de la Síndrome d’Asperger des de l’experiència en primera persona d’una dona adulta.

Alguna cosa em passava des de feia molts anys, però no sabia què era. Notava que era diferent, que em costava entaular relacions socials, que tenia problemes per expressar tot el que em passava pel cap i que em bloquejava davant de moltes situacions quotidianes. Vaig passar per diversos diagnòstics al llarg del temps, com dificultats d’aprenentatge i TDAH. Quan em van diagnosticar Asperger als 40 anys vaig entendre força coses; i llavors vaig començar una nova etapa de la meva vida.

“Ara, intento ajudar a altres persones que també el tenen. Entre altres coses, faig activitats de difusió i visualització del TEA, com xerrades a diferents espais per explicar en què consisteix el trastorn. També intento ajudar les famílies que tenen un membre amb síndrome autista.”

El dia a dia d’una dona amb la Síndrome d’Asperger

https://raquelmontllorlinares.wordpress.com

Dia: Dissabte 13/05/17

Hora: De 17.30h a 19:30h

Lloc: Escola de Cine Bande à Part. C/Paris 143, Barcelona. Entrada lliure i gratuïta.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.