Close
Web doc beteve autisme

La Fundació Friends al web doc sobre autisme de Betevé

La Fundació Friends es va convertir en un plató de rodatge per un dia. Un equip de Betevé va venir a parlar amb nosaltres sobre la Síndrome d’Asperger. Estan fent un documental web sobre autisme >> Autisme Betevé

I què és un documental web? Doncs una pàgina web creada expressament per a difondre informació i reportatges sobre un tema en concret.

En aquest cas el tema triat per Betevé és l’autisme. El web doc s’anirà actualitzant fins al dia 2 d’abril, quan es presentarà un documental de llarga durada per commemorar el Dia Internacional de l’autisme.

Us recomanem molt que hi doneu un cop d’ull. La Fundació Friends hi apareix en algunes seccions. L’Adrià i el Marc expliquen la seva realitat com a persones amb Asperger. I la Gemma, el Jose i la Susanna, miren de trencar mites i esteriotips, tot explicant què oferim i com treballem a la Fundació Friends. En la secció Rigidesa també hi trobareu una entrevista a l’Amaia Hervás, psiquiatra patrona de la Fundació, – “No és mala conducta, és rigidesa”, puntualitza.

La Karla, a Sant Cugat també va rebre la visita de l’equip de Betevé, per a mostrar una història d’èxit gràcies al projecte d’inserció laboral Guia’m.

Celebrem molt que existeixin iniciatives com aquesta que ajuden a difondre el què és l’autisme, i l’Asperger en concret, trencant estigmes i estereotips desde testimonis en primera persona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.