Close
HP Sant Cugat

Dia de voluntariat de HP a la Fundació Friends

El passat 29 de novembre van venir a la Fundació Friends un equip d’uns 50 treballadors de la multinacional HP a fer una acció de voluntariat.

Hi havia nervis. Feia setmanes que estàvem preparant, tant des de Friends com des de HP, aquesta jornada.

A les 9:30 del matí van començar arribar els voluntaris. Samarreta corporativa en mà i disposats a treballar de valent. Tothom sabia què havia de fer. S’havien organitzat per grups de treball. Uns pintarien unes parets de blau, uns altres muntarien mobles, i altres penjarien les fotografies, el rètol i una pissarra que havien imprès ells mateixos a les intal·lacions de HP a Sant Cugat.

Al pati l’equip “jardín”, com es feien anomenar, instal·larien un hort urbà. I els discrets informàtics es passarien el matí revisant i posant a punt els nostres ordinadors. “Només” uns 50.

I així va ser. Al crit de “venga chicos” de la Marisa, va començar un matí frenètic i divertidíssim.

 

 

 

 

 

“Susanna, ¿esta pared hay que pintarla?…     -Nooo, ésta noooo!”.

“Aurora, ¿te parece que colguemos estos cuadros aquí?…  –  No, mejor en la sala de arriba” …  –  “Ok . Cap problema!”

“¡Ups! Perdón. Esta mesa no había que subirla. ¿Podeis volverla a bajar a la planta baja? …   – “¡Claro! ”

“Sembla que falten peces per poder muntar aquesta taula. Teniu un manual de muntatge? …   –  No, ho sento …  – Cap problema.  Ho farem!”

“¿Seguro que quereis pintar de este azul? Es el de HP” …   – Ja ja ja . Claro. ¡Com más razón, entonces!”

“¿Qué más hay que hacer? Va, que estoy parado y todavía queda un cuarto de hora.”

 

 

 

 

 

I així vam passar tot el matí. No van parar. Van treballar moltíssim, amb una actitud 10. Sempre aportant solucions a tot i amb moltes ganes d’ajudar i treballar per als nois i noies de la Fundació. De fet, els va saber greu no haver coincidit amb ells però hagués estat impossible fer classes aquell dia.

Els nois i noies del PROI i d’Educafriends estaven visitant precisament les instal·lacions de HP a Sant Cugat. I l’endemà es van trobar la gran sorpresa.

No tenim paraules per agrair el que vau fer per Friends. Moltes gràcies Olga i  Marisa, coordinadores de la jornada, i a cadascú dels treballadors i treballadores dels equips Costumer Assurance i Latex Customer Development de HP, que vau donar-nos el vostre temps, coneixement i esforç.

Mil gràcies! Sou un gran equip!

Vídeo

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.