Close
Sunion Asperger

Projecte social de difusió i sensibilització sobre la síndrome d’Asperger de l’Escola Súnion i la Fundació Friends

Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola de Secundària Súnion ja fa mesos que treballen en una campanya de difusió i conscienció sobre la Síndrome d’Asperger.

En el marc de l’assignatura Servei Comunitari, en la que l’alumnat dedica hores no lectives a projectes de caràcter social, la Fundació Friends i l’escola Súnion s’uneixen per a emprendre una campanya solidària. És un projecte transformador en el que els alumnes de 4rt d’ESO duràn a terme una campanya de comunicació amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat de la realitat dels joves amb la Síndrome d’Asperger i recaptar fons per a algun projecte de la Fundació Friends.

La Fundació Friends (actuant com a “client”) li “encarrega” als alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Súnion (que actuen com a agència de comunicació) una campanya divulgativa i de sensibilització. Per a fer-ho, els alumnes s’organitzen en departaments i es converteixen en un equip de 120 treballadors que emprenen aquest projecte solidari.

Els elements  principals de la campanya són la grabació de càpsules, el disseny de la comunicació gràfica (cartells i xarxes), l’organització d’un concert benèfic i l’aparició als mitjans.

Des del mes de febrer joves de la Fundació Friends han col·laborat amb els alumnes de Súnion,  fent reunions, presentacions i entrevistes personals per donar a conéixer de primera mà la realitat de la Síndrome d’Asperger.

Tota aquesta bona fenia dels alumnes culminarà ben aviat amb la llençament de la campanya i finalment el 5 de juny en un concert solidari en benefici de la fundació amb la participació desinteressada de grups de primer nivell. Hi esteu tots convidats!

Ben aviat en sabreu tots els detalls, però reserveu ja la data!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.