Close
Educafriends

Portes Obertes Educafriends

El mes d’abril farem jornada de portes obertes del servei educatiu Educafriends als centres de Manresa, Barcelona, Mataró i Castelldefels. Us presentarem el nostre projecte, com treballem i tot el que tenim previst pel proper curs 2018-2019.

Si hi voleu assistir agrairíem que omplíssiu aquest formulari amb les vostres dades, per saber una mica més de vosaltres i poder informar-vos millor.

Què és Educafriends?

És un servei de suport psicoeducatiu  per a tots aquells joves diagnosticats amb Síndrome d’ Asperger (TEA) i altres diagnòstics relacionats amb les dificultats en les relacions socials, que vulguin obtenir els següents títols en educació a distància a qualsevol institució formativa a distància pública o privada:

  • Graduat en Educació Secundària (GES).
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.
  • Curs d’Accés a Grau Superior (CAS)
  • Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior (PAGS).
  • Curs de preparació de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).
  • Estudis universitaris.

Els alumnes assisteixen a Educa Friends en horari de matí de 9h a 14h, i de 13h a 19h, només a Barcelona. Es formen grups de 8-10 alumnes distribuïts en diferents aules on cadascú disposa d’un ordinador personal. Es matriculen a la plataforma de formació a distància de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), dels estudis que desitgin cursar i al seu ritme.

Els professionals especialitzats de la Fundació Friends, durant tot el curs, realitzen un seguiment continu de cada alumne/a, oferint recolzament específic a cada àrea i treballant de forma coordinada amb el tutor assignat a l’estudi a distància corresponent i el psicòleg i/o psiquiatra de referència, per tal de desenvolupar conjuntament els plans individualitzats de formació i les adaptacions adequades per atendre a les necessitats de formació a distància d’aquests i aquestes joves. A més, de forma transversal es treballen habilitats socials, emocionals i de convivència a través de les tutories, sortides escolars programades trimestralment i sessions de recolzament individualitzat en cas de crisi, bloqueig emocional, dificultats personals, etc.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.