Close
Funcació Friends

Oxímoron, entre l’autisme i la mística

Sóc un noi amb autisme que ha escrit un llibre de poesia. ¿Accepten manuscrits per a possible publicació?

Amb aquestes paraules es va presentar Francesc Marzo a  Andrea Luca, editora de Sirena de los Vientos.

El Francesc vol trencar esteriotips. Defensa la part creativa i sensible de les persones amb la Síndrome d’Asperger en front el prejudici de rigidesa i fredor que se’ls atorga. Per a ell la poesia i la música han estat un camí de sortida en moments foscos. Presentarà el seu llibre i parlarà de tot això el proper 18 de novembre a la Sala d’actes de l’Escola de Cinema Bandè Apart a Barcelona.

“Liberar el suelo con alas y en el vuelo Ser”  

“Ninguna respuesta me libera de entregarme a las preguntas que consumen toda mi carne”

” Miedo a ser o no ser. Que venga la tijera y corte el hilo”

L’Andrea Luca va quedar fascinada per la seva poesia, per la seva força i la seva mística, i va decidir publicar el llibre.  El títol, Oxímoron, ja ens obra la porta al que trobarem. “Las palabras reverberan en un ir haciéndose en la mente del lector. Apuntan hacia algo que se desvanece en su contrario, unificándose en una nueva significación”, diu la contraportada.

Francesc Marzo Bellot (Barcelona, 1988) és un jove amb la Síndrome d’Asperger. Actualment és estudiant de Matemàtiques, Física, Química, Filosofia i Música. Es declara amant de tots els gèneres literaris, però és un especial lector de poesia i assaig. Ha publicat els poemaris La Fuga (Siníndice, 2017) i Equilibrio (Guiverny, 2017). A més està preparant un llibre de microrelats, una novel·la, un assaig literari i una obra de teatre.

Data: Dissabte 18 de novembre.

Hora: De 17h a 18:30h

Adreça: C/ París, 143,  Barcelona. (Escola de cinema Bande à Part)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.