Close
Educafriends

Educafriends, premiat en la “Convocatòria d’Acció Social 2018” de Fundación Iluro

El projecte Educafriends a Mataró de la Fundació Friends és un dels 11 projectes que han estat seleccionats per rebre ajuts en la ‘Convocatòria d’Acció Social 2018’, pel seu amb impacte a la comarca del Maresme.

La convocatòria, impulsada per Bankia i la Fundación Iluro, té com a objectiu afavorir programes per al foment de l’ocupació, l’acolliment i atenció a la dependència, projectes de rehabilitació i reinserció social, així com orientació, formació ocupacional i suport a les famílies i atenció a les seves necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, educació i salut.

L’aula Educafriends a Mataró, inaugurada el setembre de 2017 dóna suport a joves amb autisme que volen cursar els seus estudis a distància en un entorn adequat a les seves necessitats, al seu ritme i amb suport individualitzat. La Fundació Friends té altres aules Educafriends a Barcelona, Castelldefels i Manresa.

Des de la Fundació Friends estem molt agraïts per aquest ajut que ens anima a seguir treballant per a la inclusió i la defensa dels drets de les persones amb autisme.

Les altres entitats premiades han estat l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM), l’Associació TEA – Asperger del Maresme, l’Associació Veïns Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, Càrites Interparroquial de Mataró, la Fundació Àmbit Prevenció, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, la Fundació Junts Autisme, la Fundació Maresme, la Fundació Salut Mental Catalunya, i la Fundació Sant Joaquim.

L’entrega dels ajuts es va fer el dimecres 13 de juny a l’Ateneu de la Fundació Iluro.

La Fundació Iluro constituïda l’any 2013 té una vocació cultural i social, arrelada a la ciutat de Mataró. Fomenta la seva activitat social a través de diferents actuacions: donant suport econòmic a entitats, fent ciutat cedint espais a través de convenis, contractant a persones amb discapacitat intel·lectual en tasques de neteja d’equipaments, desenvolupant projecte de voluntariat dirigits a col·lectius amb necessitats especials.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.