Close

Final de curs Educafriends

Un altre curs acaba de finalitzar per EducaFriends, i quin curs!

Ha estat un any ple de novetats, reptes i canvis. Hem començat el curs en un nou local, més gran, més adaptat i on tots els que formem la Fundació Friends hem pogut treballar millor i sobre tot junts.

Hi ha hagut canvis organitzatius i reptes diaris que ens han fet créixer i millorar com a professionals. Han passat per les nostres aules més 100 estudiants, i això indica que encara hi ha molta feina a fer perquè els joves i adults amb autisme tinguin les mateixes oportunitats que tothom per a estudiar, formar-se i optar a un millor futur.

Hem d’agrair a l’IOC, una altra vegada, la seva feina, l’escolta i l’ajuda que ens brinda perquè els alumnes puguin anar treballant i fent els exàmens amb l’ajuda necessària.

Agraïm també a aquells alumnes de pràctiques de diferents universitats que han escollit el projecte Educafriends per formar-se i a la vegada donar un cop de mà. I també als voluntaris i voluntàries, que de manera totalment altruista, ens ajuden en aquells aspectes on nosaltres no arribem.

Moltes gràcies també a les famílies, que estan sempre disponibles per a qualsevol cosa que necessitem i per la paciència en els moments complicats.

Finalment, jo, com a coordinador d’Educafriends, vull destacar i agraïr la tasca que fa tot l’equip, tant d’Educafriends com tots els professionals que treballen a la Fundació. Sovint la feina que fem és complexa i la fem amb tota la cura i la il·lusió, mirant de donar resposta a tots els reptes que se’ns presenten.

Ara toca tancar curs, descansar, fer balanç i encarar el pròxim curs 2019-2020 amb energies renovades i noves idees!

Aquí teniu un video resum de tot el que hem viscut aquest curs.

Bon estiu a tots i totes!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.