Close
Fundación Friends ofrecemos apoyo educativo

El projecte Educa Friends

Educa Friends és un servei de suport psicoeducatiu per a tots aquells joves diagnosticats amb Síndrome d’ Asperger (Trastorn de l’Espectre Autista, TEA) o altres diagnòstics relacionats amb les dificultats en les relacions socials, que vulguin obtenir els següents títols en educació a distància a qualsevol institució formativa a distància pública o privada:

Graduat en Educació Secundària (GES).

Batxillerat.

Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

Curs d’Accés a Grau Superior (CAS)

Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior (PAGS).

Curs de preparació de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

Estudis universitaris.

Els alumnes assisteixen a Educa Friends en horari de matí de 9h a 14h. Es formen grups de 8-10 alumnes distribuïts en diferents aules on cadascú disposa d’un ordinador personal. Es matriculen a la plataforma de formació a distància de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), dels estudis que desitgin cursar i al seu ritme.

Els professionals especialitzats de la Fundació Friends, durant tot el curs, realitzen un seguiment continu de cada alumne/a, oferint recolzament específic a cada àrea i treballant de forma coordinada amb el tutor assignat a l’estudi a distància corresponent i el psicòleg i/o psiquiatra de referència, per tal de desenvolupar conjuntament els plans individualitzats de formació i les adaptacions adequades per atendre a les necessitats de formació a distància d’aquests i aquestes joves. A més, de forma transversal es treballen habilitats socials, emocionals i de convivència a través de les tutories, sortides escolars programades trimestralment i sessions de recolzament individualitzat en cas de crisi, bloqueig emocional, dificultats personals, etc.

 

One Comment on “El projecte Educa Friends

 • Mariona Martin
  3 juny, 2018 at 7:30 pm

  Bona tarda
  Ens interesa per el proper curs per el nostre fill Pau
  Salutacions

  Respon
 • Deixa un comentari

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.