Close

El Guia’m rep el premi Maria Figueras i Mercé Bañeras

El projecte Guia’m de la Fundació Friends ha rebut el premi d’innovació social Maria Figueras i Mercé Bañeras que otorga la Plataforma Educativa.


Guia’m és un projecte de formació i d’inserció laboral per a que joves amb autisme esdevinguin guies en entitats culturals. Va néixer al Monestir de Sant Cugat l’any 2016, gràcies a la col·laboració entre Museus de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Friends.


El passat  23 d’abril es va fer l’acte de lliurement de premis, malhauradament de manera virtual aquest any. El jurat va destacar del projecte la innovació, el caràcter integrador i la seva replicabilitat.

La Fundació Friends agraïm enormement aquest reconeixement que ens ajuda a seguir treballant pels drets de les persones amb autisme.

Felicitem també els altres guardonats. En la categoria de responsabilitat social, s’ha reconegut l’empresa “Hipra”, pel seu compromís amb les persones i la societat. I el premi a la corresponsabilitat ciutadana ha estat per a la Hble. Dolors Bassa, ex-consellera de Treball, Afers Socials i Famílies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.