Close
Inserció laboral

Conveni amb la Fundació Les Corts per a facilitar la inserció laboral

Fundació Friends hem signat un acord de col·laboració amb l’Àrea d’Inserció Laboral Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts. Amb aquest acord pretenem unir esforços en la inserció laboral de les persones amb autisme.

Inserció laboral

Tenir una feina remunerada és fonamental per al desenvolupament personal i social de tot individu. A més a més és un dret.

Segons dades d’Autisme Europa entre el 80 i el 90 % de les persones amb autisme en edat de treballar no tenen feina. I sembla que aquestes tenen més dificultat en accedir  al mercat laboral que les persones amb altres tipus de discapacitat.  Les persones amb autisme volen i poden treballar, i amb una mica d’ajuda i cert recolzament poden ser excel·lents professionals. Cal donar eines i pautes per a superar les dificultats que poden presentar i fomentar les seves capacitats. A Fundació Friends estem determinats a facilitar aquest camí. La nostra experiència en els projectes laborals que gstionem, (la Botiga Friends, l’Assessoria Friends i el projecte Guia’m) és altament satisfactòria. Però cal obrir el ventall i oferir més oportunitats. L’acord de col·laboració amb la Fundació les Corts és un pas important en aquest camí.

La Fundació Privada Les Corts pertany al grup CHM Salut Mental i en aliança amb BCN Salut Mental té per objectiu, entre d’altres, facilitar la inserció laboral i formativa de les persones amb qualsevol trastorn de salut mental.

El conveni signat facilitarà l’entrada dels nostres usuaris a la seva borsa de treball i rebre informació, orientació i assessorament en matèria laboral i en totes aquelles qüestions relatives a la contractació de persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.