Close

Campanya “Com tothom, diferent” per a sensibilitzar sobre l’Asperger.

Alumnes de 4rt d’ESO organitzen una campanya i concert solidari de sensibilització sobre l’Asperger amb grups molt coneguts de l’escena musical actual.

Ja està tot a punt pel concert “Com tothom, diferent” a la Sala Apolo el dia 5 de Juny. 12 grups de l’escena musical actual tocaran de manera solidària per col·laborar amb la difusió de la Síndrome d’Asperger.

Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Súnion han engegat aquesta campanya de sensibilització en el marc de l’assignatura Servei Comunitari, en la que dediquen hores no lectives a projectes de caràcter social.

Dissenyar el cartell i la imatge gràfica, grabar entrevistes, contactar amb els grups, organitzar una roda de premsa, parlar amb els mitjans,.. són algunes de les moltes tasques pròpies d’una campanya de comunicació que han realitzat els alumnes de Súnion. Joves de la Fundació Friends hi han col·laborat en diferents etapes i l’experiència ha sigut molt enriquidora, apropant i trencant estereotips entre els adolescents .

ComTothomDiferentAixí, després de mesos de preparació, es va donar el tret de sortida amb una roda de premsa on van participar professionals i joves de la Fundació, organitzadors de l’esdeveniment i músics participants. Van assistir mitjans com Rac 1, La Vanguardia o Betevé, que amb la publicació de notícies i diversos articles han donat veu a aquesta  aquesta campanya.

Dimarts 5 de juny culminarà amb el concert solidari a la Sala Apolo. Lágrimas de Sangre, Carlos Sadness, La Sra. Tomasa, P.A.W.N Gang, Animal (format duet), El niño de la hipoteca, Sr. Wilson & The island deffenders, Senyor Oca, Ambkor, Ganges, i Hora de Joglar són els dotze grups que actuaran i tots ells no van dubtar ni un minut a col·laborar desinteressadament. Els beneficis aniran destinats a projectes de la Fundació Friends.

Des de la Fundació, doncs, només tenim paraules d’agraïment a l’Escola Súnion i a tots el músics, tècnics i professionals que formen part d’aquest projecte.

El fet que siguin els mateixos adolescents els organitzadors i protagonistes d’aquesta campanya és fonamental, per a normalitzar i apropar als joves sobre la realitat i les dificultats que vivuen les persones amb Asperger.

Ben aviat compartirem el video de sensibilització que han preparat i que es llençarà en primícia el dia del concert. Aquí teniu una prèvia.

Algunes aparicions a premsa:

Alumnes d’ESO organitzen un concert per conscienciar sobre l’Asperger

Lavanguardia

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.