Close

Botiga Friends

Lamentem informar-vos que el mes de desembre serà l’últim per la Botiga Friends. Els últims mesos la botiga, degut a la manca de subvencions, anava acumulant un deute que ens és impossible d’assumir.

Aquest projecte laboral va néixer fa 10 anys per iniciativa de la Carme Canals, fundadora de la Fundació Friends, com a via per a que els nois i noies amb la Síndrome d’Asperger adquirissin hàbits laborals i en especial habilitats socials.

En tots aquests anys han passat molts nois i noies per la Botiga, i també psicòlegs i educadors que han sabut tirar endavant el projecte de meravella. Els últims anys la Lisbet Renders i la Gemma Mingot, han fet una feina fantàstica amb una implicació i dedicació admirable. Des de la Fundació Friends només tenim paraules d’agraïment cap a elles i cap a la bona actitud i disposició de tots els nois i noies i les seves famílies.

A més, des del passat mes de setembre, la Gemma ha assumit en solitari la responsabilitat de la Botiga. Fa ja 10 anys que la Gemma forma part de l’equip Friends. Ella ha sigut una peça clau i indispensable en aquest projecte. Amb la seva manera personal i professional de treballar, els nois i noies que han passat per la Botiga han fet sempre grans avenços en autonomia i en habilitats socials.

La Botiga s’havia fet un lloc al barri i una clientela fidel. Aquests últimes dies hem rebut moltes mostres de suport de veïns i veïnes que ens emocionen i per les que estem molt agraïts.

Però la botiga no podia tancar de qualsevol manera. La discreció no és el nostre fort! (permeteu-nos aquí una mica d’ironia i humor J).  El passat 23 de novembre es va produir un incendi al soterrani del local. A la Meri i el Pere que eren en aquell moment treballant no els va passar res. En veure fum van sortir i la Gemma va avisar els bombers. Tot indica que un curtcircuit al soterrani va cremar un sofà i algunes coses més. I tot es va omplir de fum i de la pols dels extintors dels bombers.

Després d’una setmana de gestions i de neteja de la botiga, el divendres 1 de desembre hem tornat a obrir i fem la liquidació final. Us animem a que vingueu! Preus de ganga! Estarem oberts fins el dia 15 de desembre.

No obstant, aquest any tornem a tenir paradeta a la Pl. Catalunya del 22 al 29 de desembre, on també podeu fer les vostres compres de nadal. Us hi esperem!

A més el 28 de desembre dins del marc de la Fira de nadal la Raquel Montllor farà una xerrada gratuïta sobre autisme.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.