Close
autisme

3 Nov. Exposició: Mírades darrere la càmara.

Miradas detrás de la cámara” és un projecte fotogràfic realitzat per joves amb autisme de la Fundació Friends,

L’objectiu del projecte ha estat aportar eines i coneixements a joves amb la síndrome d’Asperger perquè a través de la fotografia puguin comunicar-se i expressar els seus punts de vista sobre la realitat, les relacions humanes i el seu món interior.

Per això s’han realitzat tallers setmanals de fotografia a alumnes del curs de formació pre-laboral PROI de la Fundació Friends. Fent servir els seus propis mòbils han après tècniques de composició i d’expressió que han practicat en sortides fotogràfiques a diferents llocs. El resultat és la presentació en aquesta exposició, comentada pels mateixos autors.

Cristian Bertolo, és el formador e impulsor del projecte. És fotògraf nascut ha Argentina en 1979. S’ha format al IEFC (Institut d’ Estudis Fotografics de Catalunya), i en l’actualitat viu a Barcelona.

“Por naturaleza soy inquieto y curioso, factores de mi personalidad que me han llevado a explorar distintos medios de expresión hasta localizar el que mejor se adapta a mis objetivos y el definitivo: la fotografía, a la que desde entonces estoy estrechamente ligado y en constante formación y experimentación.”

El proper diumenge 3 de novembre, s’inaugura l’exposició dels seus treballs al Centre Cultural La Iguana de Barcelona (C / Rosés 46 – Sants, Barcelona) . Us convidem a les 12:30h a un vermut d’inauguració.

Les fotografies romandran exposades durant un mes després de la inauguració.

Us hi experem!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.