Close
elsa salgado

28 Setembre – Xerrada: Prestacions econòmiques vinculades a la disCapacitat

Coneixes tots els recursos que tens a l’abast vinculats a la discapacitat? Saps quins avantatges té tenir el certificat de discapacitat? 

Molt sovint, per deconeixement, les persones amb disapacitat no accedeixen als recursos que hi ha a disposició per part de l’Adminstració Pública. 

Els tràmits poden ser ferragosos, o costa trobar la informació o es desconeixen quins orgnismes i entitats  poden ajudar en la tramitació.

Elsa Salgado, treballadora social i experta en prestacions, informarà i resoldrà tots els dubtes sobre les diverses prestacions habilitades, i que poden ser generades tant per la feina de la persona com pels seus familiars, o simplement vinculadaes a certs requisits.

En definitiva, es tracta de conéixer els nostres drets, els recursos disponibles, i quins requisits cal complir i com tramitar-los.

Elsa Salgado, és treballadora Social, Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia. És técnica en gestió de prestacions, i realitza assessorament en màteria de prestacions econòmiques tant estatals com autonòmiques. 

Dia: Dissabte 28/09/19 Hora: De 17:30h a 19:30h   Lloc:  Fundació Friends C/Rosselló 330, baixos. Barcelona. Entrada lliure i gratuïta.

Aquesta xerrada forma part del programa Taller de Famílies que ofereix Dincat a les entitats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.