Close
SAnti Miron

18 maig – Concert solidari Despertant la Natura

El proper dissabte 18 de maig l’Associació Art per Créixer organitza un concert benèfic per a la Fundació Friends a l’Institut Artístic Oriol Martorell de Barcelona

Violí barroc i viola da gamba, i uns grams de poesia i dansa, conformen aquest concert tan especial anomenat Despertant la Natura.

Diana Roche i Santi Mirón amb la col·laboració de Julie Tran en són els intèrprets. La Diana i el Santi  són músics molt reconeguts en l’àmbit de la música barroca, i la Julie de la dansa lliure Malkovsky.

El poder transformador i els valors de la música és el que va impulsar l’Eulàlia Abad a fundar Art per Crèixer, una entitat que organitza concerts i tallers de música dansa i pintura, encaminats a viure l’art com a eina de creixement personal i de solidaritat amb fundacions i entitats benèfiques.

Diana Roche és violinista, violista, soprano i pedagoga, especialitzada en interpretació històrica de la música antiga i fins al segle XX. Es va formar a Mèxic, la seva ciutat natal, a França i a Bèlgica, i realitza concerts per tota Europa i Amèrica Llatina. Comparteix el valors d’Associació Art per Créixer, de solidaritat i amor per la música, com a eina de creixement i benestar durant totes etapes de la vida, per això no va dubtar a participar en aquest concert solidari, com ja ha fet amb altres entitats.

En Santi Mirón, nascut a Barcelona, va començar a estudiar viola de gamba el 1995 amb Clara Hernández i Pere Ros al Conservatori de Barcelona.

Es va traslladar a Estrasburg i al 2000 va obtenir el “medaille d’or” al conservatori d’aquesta ciutat. Va estudiar amb Guido Balestracci i Martin Bauer. Després d’estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb Sophie Watillon i Jordi Savall. Ha col·laborat en nombrosos grups i orquestres de prestigi tant a Espanya, França, Itàlia, i Portugal.

Actualment és director artístic del projecte solidari Lux Fundació de Barcelona. Aquest projecte solidari utilitza música per donar suport a les persones necessitades a través de concerts i enregistraments que organitza amb grups musicals propis i antics: Lux Ensemble i Lux Consort.

Julie Tran ballarina des de la infància, especialista en dansa lliure Malkovsky, i professora d‘aquesta disciplina per  nens i adults.  La dansa Malkovsky busca el  moviment natural i fluid del cos humà, allunyant-se de la rigidesa de la dansa clàssica. S’inspira en la naturalesa, en el moviment de les branques dels arbres, del animals, … lliures i harmoniosos.

“Em fa molta il·lusió compartir aquest moment. Poder expressar amb el moviment lo que transmet la música, la poesia i els valors de l’acte solidari. L’art s’ha de compartir. Sempre rebem quan donem. I donem quan rebem”, ens comenta la Julie.

Entrades al web

Dia: 18 de maig a les 18:30h

Lloc: Institut Artístic Oriol Martorell, Ctra. Alta de les Roquetes, 70, Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.