Close
Educafriends

Portes Obertes Educafriends

El mes d’abril farem jornada de portes obertes del servei educatiu Educafriends als centres de Manresa, Barcelona, Mataró i Castelldefels. Us presentarem el nostre projecte, com treballem i tot el que tenim previst pel proper curs 2018-2019.

Si hi voleu assistir agrairíem que omplíssiu aquest formulari amb les vostres dades, per saber una mica més de vosaltres i poder informar-vos millor.

Què és Educafriends?

És un servei de suport psicoeducatiu  per a tots aquells joves diagnosticats amb Síndrome d’ Asperger (TEA) i altres diagnòstics relacionats amb les dificultats en les relacions socials, que vulguin obtenir els següents títols en educació a distància a qualsevol institució formativa a distància pública o privada:

  • Graduat en Educació Secundària (GES).
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.
  • Curs d’Accés a Grau Superior (CAS)
  • Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior (PAGS).
  • Curs de preparació de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).
  • Estudis universitaris.

Els alumnes assisteixen a Educa Friends en horari de matí de 9h a 14h, i de 13h a 19h, només a Barcelona. Es formen grups de 8-10 alumnes distribuïts en diferents aules on cadascú disposa d’un ordinador personal. Es matriculen a la plataforma de formació a distància de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), dels estudis que desitgin cursar i al seu ritme.

Els professionals especialitzats de la Fundació Friends, durant tot el curs, realitzen un seguiment continu de cada alumne/a, oferint recolzament específic a cada àrea i treballant de forma coordinada amb el tutor assignat a l’estudi a distància corresponent i el psicòleg i/o psiquiatra de referència, per tal de desenvolupar conjuntament els plans individualitzats de formació i les adaptacions adequades per atendre a les necessitats de formació a distància d’aquests i aquestes joves. A més, de forma transversal es treballen habilitats socials, emocionals i de convivència a través de les tutories, sortides escolars programades trimestralment i sessions de recolzament individualitzat en cas de crisi, bloqueig emocional, dificultats personals, etc.

Deixa un comentari